
به گزارش حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، سروش صادق نژاد رئیس کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا و عضو هیئت رئیسه فدراسیون جهانی رباتیک فیرا با اعلام خبر برگزاری هشتمین جشنواره بینالمللی رباتیک، اظهار کرد: این دوره از جشنواره به میزبانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر (پلی تکنیک تهران) و همکاری کمیته ملی رباتیک جمهوری اسلامی ایران فیرا و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۱۱ تا ۱۳ اسفندماه سال جاری برگزار میشود.
حدود ۳۰ درصد اساتید دانشگاه های ایرانی خانم ها هستند: منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری

به گزارش ایسنا، منصور غلامی امروز (هفتم اسفندماه) در نشست خبری با رسانهها ضمن تبریک میلاد حضرت فاطمه (س) و روز زن، اظهار کرد: در حوزه آموزش عالی نزدیک به ۵۰ درصد دانشجویان خانمها هستند.
حدود ۳۰ درصد اساتید ما نیز خانم هستند. در دو یا سه سال گذشته در جذب اساتید، ۳۸ درصد جذبها، خانمها بودند. تعداد اساتید خانم نیز رو به افزایش است و ما خانمها را در بحث علم و فناوری جدا از آقایان نمیبینیم.
...مرکز ملی رشد فناوری اسلام آباد و برنامه ریزی برای جهانی شدن 26 استارت اپ های پاکستانی

مرکز ملی رشد فناوری به عنوان مرکز برتر تکنولوژی پاکستان، هفته گذشته اعلام کرد که پنجمین دوره برنامه رشد خود ویژه 26 استارتاپ پاکستانی آغاز کرده است.
بیش از 700 استارتاپ پاکستانی برای یک برنامه 6 ماهه کارآفرینی در این مرکز به رقابت پرداختند و از فهرست 120 تایی، 26 ایده نوآورانه در زمینه های مختلف فن آوری، هوش مصنوعی، اینترنت اشیا (IoT)، آموزش، بهداشت و رفاه، کشاورزی، واقعیت افزوده و تجارت الکترونیک و بیگ دیتا پذیر...
خروج دانشجویان برای تحصیل یک روال عادی دارد و بین کشورهای دیگر هم آمار خروج دانشجویان ما خیلی بالا نیست: وزیر علوم

منصور غلامی (وزیر علوم، تحقیقات و فناوری) در گفتوگو با ایلنا، با درباره اظهارات دبیر ستاد راهبری نقشه جامع علمی کشور مبنی بر نگران کننده بودن آمار خروج دانشجویان ایرانی به خارج از کشور گفت: آمار خروج دانشجویان از کشور دو بخش دارد؛ یک بخش آنهایی هستند که برای تحصیل به خارج از کشور میروند و وزارت علوم تا حدودی آمار آنها دارد، زیرا اقدام به تایید مدرک و آزادی سازی مدارک تحصیلیشان میکنند.
وی ادامه داد: طبعا وزارت...
دکتر عطاء الرحمان نقش اصلی راز پیشرفت پاکستان در حوضه علم و فناوری

کاروان علم و فناوری پاکستان امروز با بازگشت دکتر عطاء الرحمان با شتاب بیشتری در مسیر شکوفایی و پیشرفت حرکت خواهد کرد.
دکتر عطاء الرحمان بنیان گذار و رئیس سابق کمیته تحصیلات تکمیلی (HEC) و وزیر علوم سابق پاکستان بود که به عنوان دانشمند بزرگی در سطح جهان شناخته می شود.
در دوران پرویز مشرف، مدیریت علمی متمایز دکتر عطاء الرحمان، علم و فناوری پاکستان را در لیست کشورهای پی...
بهترین دانشگاههای جهان در رشته کشاورزی و جنگلداری/ حضور ۹ دانشگاه ایرانی در میان برترینهای جهان: رتبهبندی تایمز

به گزارش فارس، رتبهبندی تایمز در تازهترین بررسی خود بهترین دانشگاههای جهان در رشته کشاورزی و جنگلداری را معرفی کرد.
بر اساس دادههای سایت رسمی مؤسسه تایمزهایراجیکیشن، ۱۰ جایگاه نخست از رتبهبندی دانشگاههای مشهور جهان در سال ۲۰۱۹ مربوط به دانشگاههای انگلیس و آمریکا میشود.
در لیست زیر به ۱۰ بهترین دانشگاههای جهان در رشته کشاورزی و جنگلداری اشاره میشود:...
چین برنامه ویژه بورسیه تحصیلی را برای دانشجویان پاکستانی معرفی کرد

سفیر چین در پاکستان، Yao Jing، اعلام کرده است که تعداد بورسیه تحصیلی چین برای دانش آموزان پاکستانی را تا 20،000 در سال افزایش می دهد.
این رقم بورسیه تحصیلی چین برای پاکستان از هر کشور دیگری در جهان بالاتر است.
وی این خبر را همزمان با برپایی یک نمایشگاه عکس چین در دانشگاه ملی علوم و فناوری (NUST) اعلام نمود.
پارک علم و فناوری در اسلام آباد پایتخت پاکستان با هزینه ساخت اولیه 50 میلیون روپیه دستورکار اصلی دولت جدید

دولت فدرال تصمیم به راه اندازی یک پارک علم و فناوری در اسلام آباد پایتخت پاکستان با هزینه ساخت اولیه 50 میلیون روپیه گرفته است.
این پارک علم و فناوری در اسلام آباد در همکاری با دانشگاه COMSATS به عنوان یکی از دانشگاه های برتر پاکستان در سطح بین الملل تاسیس خواهد شد.
More
پاکستان و ژاپن با همکاری باهم دیگه صندوق ارتقاء فن آوری پاکستان را تاسیس میکند

در جلسه میان سفیر ژاپن و مشاور نخست وزیر عمران خان، گزینه های همکاری دو کشور در حوزه علم و فناوری بررسی شد و توافق برای ایجاد صندوق ارتقاء فن آوری کشور صورت گرفت.
عبدالرزاق داوود، مشاور نخست وزیر پاکستان در امور بازرگانی، صنایع نساجی، صنعت و تولید، به منظور گفت و گو در مورد مسائل مربوط به تجارت دوجانبه و سرمایه گذاری در حوزه علم و فناوری، سفیر ژاپن را دعوت نمود.
در ا...
توسعه روابط دفاعی، امنیتی، اقتصادی و سیاسی به تقویت روابط میان نخبگان وابسته است: علی اکبر ولایتی

تهران-ایرنا- علی اکبر ولایتی در دیدار با محمد ماهر قباقیبی معاون وزیر علوم سوریه و رئیس دانشگاه دمشق و هیات همراه بر توسعه همکار ی های علمی و دانشگاهی تاکید کرد.
به گزارش سه شنبه ایرنا، علی اکبر ولایتی در این دیدار گفت: رابطه سیاسی، اقتصادی ، دفاعی و امنیتی ایران و سوریه از حدود 40 سال گذشته آغاز شده روز به روز توسعه یافته است، از اولین ...